Wat wij doen - Test Your Intolerance Netherlands

Wat wij doen

Wij helpen mensen de natuurlijke balans van hun lichaam herstellen.

Wij zijn een gevestigde testfaciliteit met meer dan 10 jaar ervaring, gewijd aan het helpen van mensen het natuurlijk evenwicht van hun lichaam herstellen. Gebruikmakend van de nieuwste biotechnologie stelt onze “Een Stap Test” ons in staat om op meer dan 600 stoffen te testen. Wij zijn op dit moment een van de grootste leveranciers van intolerantietesten in het VK. We werken met meer dan 200 agenten wereldwijd, die onze testen aan hun klanten aanbieden.

Interessante feiten over intoleranties:

  • Veel mensen die gediagnosticeerd zijn met een tarwe-intolerantie zijn eigenlijk intolerant voor de chemicaliën die gebruikt worden om het brood te maken, Onze test identificeert deze chemicaliën.
  • Hooikoortspatiënten kunnen intolerant zijn voor gras, tarwe of boompollen. Onze test identificeert de exacte pollen die uw hooikoorts veroorzaken.
  • Een veel voorkomende oorzaak voor huidaandoeningen is een intolerantie voor sla. Onze test identificeert niet alleen het soort sla waar u intolerant voor bent, maar ook de oorsprong van de sla, bijvoorbeeld Kos.
  • Als u onverklaarbare problemen met de spijsvertering, huid- of ademhalingsproblemen heeft, dient u uw intolerantieniveaus regelmatig te testen.
  • Intolerantie voor chemicaliën of non-food producten veroorzaakt identieke symptomen als die van voedselintolerantie, het is dus van essentieel belang dat beide op hetzelfde moment getest worden. Onze testen zijn op dit moment de enige online testen beschikbaar die op zowel etenswaren als non-food producten testen.
  • Iedereen lijdt aan intolerantie, maar niet alles zal leiden tot zichtbare symptomen of grote problemen veroorzaken. Daarom is een één stap test belangrijk en hoeft u niet extra te betalen om te achterhalen waar u intolerant voor bent.
  • Uw intoleranties kunnen met de tijd veranderen of worden beïnvloed door blootstelling aan producten en uw omgeving. Als u onverklaarbare huid-, ademhalings- of spijsverteringsproblemen heeft, dient u uw intolerantieniveaus regelmatig te testen.

Test Uw Intolerantie. Test in aantallen.

Testen Uitgevoerd

Een niet-invasief alternatief voor de traditionele allergie en intolerantie screening.

Bio resonantie technologie in de praktijk:

Bio resonantie wordt al lang in verband gebracht met sportprofessionals die een snel herstel van ernstige verwondingen nodig hebben, terwijl het de balans tussen optimale gezondheid en sportprestaties ondersteunt.

Vier leden van het Zweedse Langlaufteam (Mathias en Thobias Fredriksson, Anders Södergren en Björn Lindrely) hebben met het opzetten van hun eigen bedrijf in de bio resonantie technologie ontdekt dat deze technologie een veilige, niet intrusieve manier is om de fysieke en mentale prestaties van individuen te verbeteren. Tijdens de voorbereidingen voor grote kampioenschappen doet het team een beroep op dezelfde technologie om snel herstel van verwondingen te ondersteunen.

Bestel nu. Vier eenvoudige stappen.

STAP 1

Kies naar uw behoeften uit ons assortiment van tests en bestel het online.

STAP 2

Wij sturen u een e-mail met een Test Inzendformulier om de bestelling te voltooien en per post terug te sturen.

STAP 3

Neem een monster van uw haar en stuur het terug, zoals uitgelegd op het Test Inzendformulier.

STAP 4

Ontvang uw uitgebreide testrapport via e-mail binnen 7 werkdagen.

Lees meer over onze testen. Het is gemakkelijk om uw test vandaag te bestellen.