Het opbouwen van vertrouwen

Wij hebben onze testen voortdurend verbeterd sinds 2008.

Wij hebben onze testen voortdurend verbeterd sinds 2008 en wij hebben het niveau bereikt waarbij wij geloven dat wij de hoogste kwaliteit niet-IgE gemedieerde wetenschappelijke testen ter wereld aanbieden. Wij willen niet dat u op ons op ons woord gelooft, hier zijn de gegevens die ons geloof ondersteunen.

De apparatuur

Wij voeren de test uit op een geregistreerd klasse 11a medisch apparaat zoals bepaald is volgens ISO EN 13485. Andere medische apparatuur in klasse 11 bevatten röntgenapparatuur, ultrasone apparatuur & radiologie apparatuur.

Gebruik van de apparatuur

Dezelfde apparatuur wordt gebruikt door Chinese ziekenhuizen, het Russische ruimte project en door meer dan 7000 beoefenaars in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het wordt gebruikt door zowel professionele sportteams als Olympische teams.

Haartesten

Het testen van haar werd meer dan 25 jaar geleden ontdekt toen wetenschappelijke onderzoeken aantoonden dat haar net zo stabiel was als bandrecorders en de gegevens net als bij deze recorders ook in het haar zijn ingebed. Haartesten worden nu regelmatig gebruikt op gebieden zoals drugstesten, forensische wetenschap, voedings- en minerale analyses en hormoontesten. Wetenschappers zien haaranalyse als een van de meest interessantste gebieden voor ontwikkeling omdat de monsters en geschiedenis veel langer bestaan dan bloed en urine, maar ook omdat het voor iedereen toegankelijk is. Recente ontwikkelingen bevatten het gebruik van haar in IVF behandelingen.

De test

Wij verbeteren en ontwikkelen onze testen sinds 2008. Tot nu toe hebben wij meer dan 250.000 testen uitgevoerd in 26 landen over de hele wereld. Wij hebben meer dan 180 partners, met inbegrip van medische beoefenaars en gerespecteerde klinieken. Wij waren de eerste die een 100% niet goed, geld terug garantie gaven en wij zij trots op het resultaat dat er in 2016 een klanttevredenheid was van 99.2%.

Haaranalyse wordt wereldwijd erkend, waaronder door de FDA en het wordt nu gezien als een serieus alternatief voor bloedtesten.

Wist u dat?

Het wetenschappelijke onderzoek naar deze technologie is ontdekt in 1923.

LEES VERDER

De wetenschap

Het wetenschappelijk onderzoek naar deze technologie kan teruggeleid worden naar 1923 toen het werd ontdekt met het werk van een Russische wetenschapper Alexander Gurwitsch.

Hoewel het onderzoek voortduurde, kwam de grote doorbraak met het werk van een Duitse arts, dokter Franz Morrell in de jaren ’70.

Het gebruik van de technologie en het wetenschappelijk onderzoek blijft jaar na jaar groeien. We hebben een aantal recente onderzoeken en publicaties met betrekking tot deze technologie en ook met betrekking tot de wereldwijde groei van allergieën en intoleranties toegevoegd.

Ondersteunende documenten

Peer review studie van alle onderzoeken op het gebied van allergieën:

De wereldwijde toename van allergieën en intoleranties:

Het verband tussen voeding en allergieën:

Biofysica en biochemie:

Patronen van consumentisme:

Lees meer over onze testen. Het is gemakkelijk om uw test vandaag te bestellen.

BESTEL NU