Wat u moet weten

Wij weten dat u een efficiënte, snelle, gemakkelijke oplossing wilt. Wij hebben dit!

Vertrouw ons. Wij spreken uw taal.

Wij steunen met trots de wereld met onze testen en met levens veranderende resultaten voor onze klanten.


Dekking van
26 landen


Wij hebben contact gelegd met 26 landen wereldwijd tot nu toe met het bestellen van testen voor klanten. Wij bieden onze klanten echt een wereldwijde service.99.6%
gelukkig


Onze klanten vertellen ons dat zij tevreden zijn met hun resultaten. Wij zijn er trots op dat meer dan 99& van onze klanten tevreden is met de testresultaten.400 testen
per dag


Wij leveren uw resultaten snel. Wij doen 160 tests per dag en dat zorgt ervoor dat we de resultaten kunnen leveren binnen 10 werkdagen.250,000 testen
uitgevoerd


Wij kondigen trots aan dat wij meer dan een kwart miljoen testen voor onze klanten hebben uitgevoerd, dit maakt hun leven beter.180 artsen +
beoefenaars


Wij werken met een groot aantal beoefenaars uit 6 verschillende landen, al onze tests gebruiken om te helpen hun klanten op een dagelijkse basis.De marktleider!


Wij zijn een van de grootste leveranciers van intolerantie testen in het VK. Wij werken met agenten over de hele wereld.


Wij hebben u gedekt.

In de laatste paar jaren hebben wij klanten over de hele wereld geholpen…
Kunnen wij u ook helpen?

Ierland
Canada
Nieuw Zeeland
Australië
Frankrijk
Spanje
Japan
Italië
China

Zwitserland
Noorwegen
Finland
Zweden
Turkije
Slowakije
Rusland
Estland
Griekenland

Abu Dhabi
Dubai
Afrika
India
Polen
Nederland
VS
Zuid Amerika
Steek uw hand uit – Sluit aan bij de lijst!

Hoi! Wilt u chatten?

Wist u dat? U kunt live met ons chatten voor hulp en ondersteuning!

Wij zijn echt een wereldmerk. Ons online chatsysteem is in staat om u, waar u ook bent, te verbinden, zodat wij u effectief kunnen adviseren en het juiste product kunnen aanbevelen.
Geeft u de voorkeur aan e-mail? Natuurlijk! Wij reageren binnen 12 uur, als onderdeel van onze belofte aan de klant.

Ondersteund door

LiveChat

Onze testen worden uitgevoerd in het VK.

Door dekking te geven in 26 landen, worden alle testen naar het VK verstuurd, waar wij de testen kunnen uitvoeren en het rapport samenstellen.

Bestel overal een test!

Bestelling kunnen vanaf elke locatie met een computer of apparaat met toegang tot het internet geplaatst worden. Bestel op elk moment van de dag met een directe bestelbevestiging. Uw testkit is dan onderweg.

Onze faciliteit is voorzien van het nieuwste van het nieuwste.

Zodra u een test heeft besteld, wordt uw haarmonster verzonden naar onze faciliteit met de nieuwste apparatuur. Wat is dat? Het is plek in het VK waar al onze testen worden uitgevoerd door onze experts.

De testrapporten zijn gemakkelijk te begrijpen.

Uw gemakkelijk te bereiken rapport is gemaakt van uw testresultaten. Het toont precies waar u intolerant voor bent en waar u intolerant voor kan zijn. Wij zijn hier om u te helpen het beter te begrijpen.

Deskundig advies voor & na de test

Ons vriendelijke team van experts staan altijd voor u klaar om u te begeleiden. Indien u niet zeker weet welke test u moet kopen of als u de resultaten verwarrend vindt… Ga op onze live chat en praat met iemand toe u kan helpen. Niet verlegen zijn!