Test allergie, wat is het? - Test Your Intolerance Netherlands

Het is best wel aanwezig dat je een of andere allergie hebt voor bepaalde stoffen, je bent tenslotte op dit artikel gaan zoeken op de site. Een allergie is niet bepaald een pretje, je kunt dan niet de dag doorkomen zonder een loopneus te hebben. Denk maar eens aan mensen met een stof allergie. Stof is toch wel iets wat je veel zal zien, deze mensen blijven dus maar hun neus snuiten. Het is ook mogelijk dat je helemaal niet weet of je een allergie hebt. Ga daarom voor een test om te testen of je een allergie hebt, zo weet je wat je kunt doen om het op te lossen.

Maak ook een test voor een allergie

Je kan door iemand zijn haar onder de loep te nemen veel leren van deze persoon Door de haren te bestuderen zie je de genen van de proefpersoon. Allergie zit dan ook niet voor niets in de genen, door te kijken hoe dit zit kan je zien wat iemand nu precies heeft als allergie. Je vindt nergens zoveel DNA als in het haar, je kunt het hierdoor ideaal gebruiken.

De test is niet iets om bang voor te zijn, het enige wat er voor nodig is zijn een paar haren van jezelf natuurlijk. Door te kiezen voor de test krijg je een overzicht van je lichaam, zo kan je er voor jezelf achter komen of je mogelijk een allergie hebt die je moet onderhouden. Zo kan het dus zijn dat je elke keer weer loopt te snotteren als je buiten loopt. Met de test zie je of dit door hooikoorts komt. Als dit klopt dan kan je vervolgens op zoek gaan naar medicijnen die dit oplossen. Wel zo handig natuurlijk!

Voor meer informatie kunt u een praatje maken met onze klantenservice-adviseurs op www.testuwintolerantie.nl. Ze werken 24 uur per dag, 5 dagen per week.