Opgeblazen gevoel | Test Your Intolerance Netherlands

Opgeblazen gevoel

Opgeblazen gevoel. Is er een relatie tussen een opgeblazen gevoel en voedselintolerantie?

Ja, die is er, hoewel je opgeblazen gevoel niet altijd wordt veroorzaakt door een intolerantie. Als je pijn hebt geleden door een opgeblazen gevoel, maar niet hebt kunnen vastgesteld wat deze problemen veroorzaakt, dan heb je mogelijk een voedselintolerantie.

Voedselintoleranties komen veel vaker voor dan de meeste mensen beseffen, omdat er veel mensen over de hele wereld die niet weten dat ze leven met voedselintolerantie. Zodra u uw intoleranties hebt vastgesteld, zijn er manieren om het te beheersen en als u het aanstootgevende voedselproduct met succes vermijdt, zal uw opgeblazen gevoel verdwijnen.

Is een opgeblazen gevoel veel voorkomend?

Een opgeblazen gevoel is een van de meer algemene symptomen waar klanten over klagen, en dit wordt vaak veroorzaakt door een voedselintolerantie. Als een van de meer algemene symptomen kan een opgeblazen gevoel zowel mannen als vrouwen wereldwijd treffen, hoewel de processen achter een opgeblazen gevoel niet algemeen bekend en begrepen is.

Wat is een opgeblazen gevoel?

Een opgeblazen gevoel wordt vaak beschreven in verschillende degradaties. De pijn en het voorkomen van een opgeblazen gevoel kan variëren van mild tot ernstig in termen van pijn. Sommigen beschreven het als een volle buik hebben ondanks nauwelijks eten. Anderen hebben verklaard dat ze een zwaar en ongemakkelijk gevoel in de buik ervaren. In sommige gevallen hebben mensen met een opgeblazen gevoel gemeld dat hun buik groter lijkt, maar er is geen zichtbare fysieke verandering waar te nemen.

Oorzaken van een opgeblazen gevoel

  • Oorzaken van een opgeblazen gevoel
  • Darmbacteriën
  • Voedsel gevoeligheid
  • Kleine intestinale bacteriële overgroei
  • Verminderde gasbehandeling

Bestel nu. Vier eenvoudige stappen.

STAP 1

Kies naar uw behoeften uit ons assortiment van tests en bestel het online.

STAP 2

Wij sturen u een e-mail met een Test Inzendformulier om de bestelling te voltooien en per post terug te sturen.

STAP 3

Neem een monster van uw haar en stuur het terug, zoals uitgelegd op het Test Inzendformulier.

STAP 4

Ontvang uw uitgebreide testrapport via e-mail binnen 7 werkdagen.

Lees meer over onze testen. Het is gemakkelijk om uw test vandaag te bestellen.