Migraine en hoofdpijn - Test Your Intolerance Netherlands

Migraine en hoofdpijn

Migraine en hoofdpijn. Is er een verband tussen migraine en hoofdpijn?

Ja, dat die is er, hoewel je hoofdpijn niet altijd veroorzaakt wordt door een intolerantie. Als je hebt geleden aan migraine en hoofdpijn maar niet hebt vastgesteld wat deze problemen veroorzaakt, dan heb je mogelijk een voedselintolerantie.

Voedselintoleranties komen veel vaker voor dan de meeste mensen beseffen, omdat er veel mensen over de hele wereld en zijn die niet weten dat ze leven met voedselintolerantie. Als u eenmaal uw intolerantie hebt vastgesteld, zijn er echter manieren om dit te beheersen en als u het aanstootgevende voedselproduct met succes vermijdt, kunnen uw migraine en hoofdpijn verdwijnen.
&nbpsp;

Migraine

Er zijn veel oorzaken van hoofdpijn, maar als je de oorzaak van die ziekte niet hebt kunnen vaststellen, moet je rekening houden met een voedselintolerantie. Migraine kan ongelooflijk moeilijk zijn om kwijt te raken en te beheersen, hoewel sommige mensen beweren dat ze zich ervan bewust zijn dat er een migraine komt. Het veroorzaakt hoofdpijn, oren die rinkelen en misselijkheid, hierbij is het noodzakelijk dat u de oorzaak van uw migraine vindt.

Migraine symptomen

Hieronder staan slechts een paar van de voedingsmiddelen die soms kunnen worden geïdentificeerd als oorzaken van migraine.

  • Cafeïne
  • Alcohol
  • Vleeswaren
  • Citrus vruchten
  • Pittig voedsel

 

Hoofdpijn

Als u de oorzaak van uw hoofdpijn niet kunt vinden, moet u rekening houden met het feit dat het een voedselintolerantie kan zijn. Als het echter niet verdwijnt, moet u onmiddellijk uw huisarts raadplegen. Hoofdpijn komt bij iedereen voor en kan worden veroorzaakt door voedselintoleranties, vermoeidheid en gebrek aan voedselinname. Er zijn veel manieren waarop u hoofdpijn kunt voorkomen, waaronder:

  • Veel water drinken
  • Ontspannen
  • Veel beweging

Natuurlijk zijn de bovenstaande dingen moeilijk te doen als je voedselintolerantie hebt, dus het is van vitaal belang dat je weet wat het veroorzaakte.

Bestel nu. Vier eenvoudige stappen.

STAP 1

Kies naar uw behoeften uit ons assortiment van tests en bestel het online.

STAP 2

Wij sturen u een e-mail met een Test Inzendformulier om de bestelling te voltooien en per post terug te sturen.

STAP 3

Neem een monster van uw haar en stuur het terug, zoals uitgelegd op het Test Inzendformulier.

STAP 4

Ontvang uw uitgebreide testrapport via e-mail binnen 7 werkdagen.

Lees meer over onze testen. Het is gemakkelijk om uw test vandaag te bestellen.