Huiduitslag en eczeem | Test uw intolerantie | symptomen

Huiduitslag en eczeem

Huiduitslag en eczeem. Bestaat er een verband tussen huiduitslag, eczeem en voedselintolerantie?

Ja, dat die is er, hoewel uw eczeem niet altijd wordt veroorzaakt door een intolerantie. Als je leidt aan eczeem en huiduitslag, maar niet hebt vastgesteld wat deze problemen veroorzaakt, dan heb je mogelijk een voedselintolerantie.

Voedselintoleranties komen veel vaker voor dan de meeste mensen beseffen, omdat er veel mensen over de hele wereld en zijn die niet weten dat ze leven met voedselintolerantie. Zodra u uw intoleranties hebt vastgesteld, zijn er echter manieren om dit te beheersen en als u het beledigende voedingsmiddel met succes vermijdt, kunnen uw huiduitslag en eczeem verdwijnen.

Verschillende soorten huiduitslag

 

Netelroos

Een van de meest voorkomende huiduitslag is Netelroos. Het begint meestal als een stukje jeukende huid dat zich ontwikkelt tot gezwollen rode of huidkleurige bultjes en kan steeds ongemakkelijker worden, maar ook oncomfortabel om naar te kijken voor velen. Een probleem voor veel mensen met galbulten is dat ze overal op het lichaam kunnen verschijnen, wat betekent dat je je niet per se op een uitbraak kunt voorbereiden, tenzij ze worden veroorzaakt door een voedselintolerantie, wat betekent dat ze zich door het lichaam kunnen bewegen.

Als u voedselintolerantie heeft, kan netelroos worden veroorzaakt door een bepaald voedselproduct of andere omgevingsfactoren. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om de oorzaak van netelroos te begrijpen, vooral als het langdurig en herhaald terugkomt.

Eczeem

Eczeem is overal in de wereld bekend om hoe het eruit ziet, maar het is niet altijd duidelijk wat de oorzaak van deze huidaandoening is. Het is een niet-besmettelijke chronische inflammatoire huidaandoening, maar het kan erfelijk zijn. Het wordt niet noodzakelijk veroorzaakt door een voedselintolerantie, maar als u de oorzaak niet kunt identificeren, moet u overwegen dat het een voedselintolerantie kan zijn.

Het is vaak erfelijk en heel gebruikelijk bij kinderen. Hoewel kinderen er vaak uit kunnen groeien. Het is echter belangrijk op te merken dat niet elk kind eczeem zal ontgroeien en dat uw droge en gevoelige huid kan worden ontstoken met rode jeukende plekken die vaak een grote overlast voor anderen kunnen zijn. Als het oppervlak geïrriteerd is en vaak wordt gekrast vanwege jeuk, dan breekt de huid en in het ergste geval kan het een infectie veroorzaken.
 

Eczeem Allergenen

  • Verschillende voedingsmiddelen
  • Haar van huisdieren
  • schimmel
  • Stof
  • Schoonmaakproducten

Bestel nu. Vier eenvoudige stappen.

STAP 1

Kies naar uw behoeften uit ons assortiment van tests en bestel het online.

STAP 2

Wij sturen u een e-mail met een Test Inzendformulier om de bestelling te voltooien en per post terug te sturen.

STAP 3

Neem een monster van uw haar en stuur het terug, zoals uitgelegd op het Test Inzendformulier.

STAP 4

Ontvang uw uitgebreide testrapport via e-mail binnen 7 werkdagen.

Lees meer over onze testen. Het is gemakkelijk om uw test vandaag te bestellen.