Begrijpen wat vermoeidheid is | Test uw intolerantie | symptomen

Vermoeidheid

Vermoeidheid. Is er een relatie tussen vermoeidheid?

Ja, dat die is er, hoewel een intolerantie niet noodzakelijkerwijs je vermoeidheid veroorzaakt. Als u aan moeheid hebt geleden maar niet hebt geïdentificeerd wat deze problemen veroorzaakt, dan kunt u een voedselintolerantie hebben.

Voedselintoleranties komen veel vaker voor dan de meeste mensen beseffen, omdat er veel mensen over de hele wereld en zijn die niet weten dat ze leven met voedselintolerantie. Zodra u uw intoleranties hebt vastgesteld, zijn er echter manieren om dit te beheersen en als u het aanstootgevende voedselproduct met succes vermijdt, kan uw vermoeidheid verdwijnen.

Wat is vermoeidheid?

Vermoeidheid is een veel voorkomend symptoom waaraan mensen lijden, maar het kan zeer subjectief zijn. Kan vaak worden verlicht door slaap en een periode van rust. Als uw vermoeidheid echter wordt veroorzaakt door een voedselintolerantie, blijft deze naar boven komen.

Bovendien wordt vermoeidheid verondersteld een overlevingsmechanisme te zijn, omdat het lichaam energie probeert te behouden. In het geval van onverklaarde of aanhoudende vermoeidheid, zou je het bijna zeker verder moeten onderzoeken. Als het niet bekend is dat het een voedselintolerantie is, neem dan onmiddellijk contact op met uw huisarts. Onthoud echter dat vermoeidheid niet altijd wordt veroorzaakt door een voedselintolerantie en een symptoom is van vele andere mogelijk uitdagende gezondheidsproblemen.

Wanneer het proberen om de onderliggende reden voor moeheid te vinden, is het belangrijk om de onderliggende oorzaken die een individu kan beïnvloeden te onderzoeken. Een voedselintolerantietest is een geschikte optie als u probeert uw voedselintoleranties te identificeren.

Oorzaken van vermoeidheid

  • Voedsel-allergie
  • Coeliakie
  • Angst
  • Hoofdpijn

Als u de oorzaak van uw vermoeidheid niet kunt vaststellen, moet u onmiddellijk uw huisarts raadplegen.

Bestel nu. Vier eenvoudige stappen.

STAP 1

Kies naar uw behoeften uit ons assortiment van tests en bestel het online.

STAP 2

Wij sturen u een e-mail met een Test Inzendformulier om de bestelling te voltooien en per post terug te sturen.

STAP 3

Neem een monster van uw haar en stuur het terug, zoals uitgelegd op het Test Inzendformulier.

STAP 4

Ontvang uw uitgebreide testrapport via e-mail binnen 7 werkdagen.

Lees meer over onze testen. Het is gemakkelijk om uw test vandaag te bestellen.