Omgaan met constipatie | Test uw intolerantie | symptomen

Constipatie

Constipatie. Bestaat er een verband tussen constipatie en voedselintolerantie?

Ja, dat die bestaat, hoewel een onverdraagzaamheid niet altijd uw constipatie veroorzaakt. Als je pijnlijk hebt geleden door obstipatie, maar niet hebt kunnen vastgesteld wat deze problemen veroorzaakt, dan heb je mogelijk een voedselintolerantie.

Voedselintoleranties komen veel vaker voor dan de meeste mensen beseffen, omdat er veel mensen over de hele wereld zijn die niet weten dat ze leven met een voedselintolerantie. Zodra u uw intoleranties hebt vastgesteld, zijn er echter manieren om dit te beheersen en als u het aanstootgevende voedselproduct met succes vermijdt, kan uw constipatie verdwijnen.

Wat is constipatie?

constipatie kan uitermate ongemakkelijk, gevaarlijk en frustrerend zijn. Het is uitermate gewoon en is een symptoom van een voedselintolerantie, evenals vele andere gezondheidsproblemen. Het tegenovergestelde van diarree, constipatie, is vaak verwarrend omdat het problemen heeft tijdens de ontlasting en kan het gevoel geven van onvolledige stoelgang.

Wat veroorzaakt het?

Er zijn veel oorzaken van constipatie, waaronder een voedselintolerantie, gebrek aan waterconsumptie en een voedingspatroon dat te weinig vezels bevat. Soms kan constipatie worden veroorzaakt door psychologische factoren en is het essentieel dat u de oorzaak vindt.

Als u moeite heeft om de oorzaak van uw constipatie te achterhalen, moet u onmiddellijk uw huisarts raadplegen.

Is het pijnlijk?

Het kan pijnlijk zijn en schadelijk voor het lichaam. De langzame passage van ontlasting naar de dikke darm kan leiden tot langdurige absorptie van water. Dit resulteert dan in ontlasting die pijnlijk is en vaak droog, hard en pijnlijk of ongemakkelijk om te passeren.

Bestel nu. Vier eenvoudige stappen.

STAP 1

Kies naar uw behoeften uit ons assortiment van tests en bestel het online.

STAP 2

Wij sturen u een e-mail met een Test Inzendformulier om de bestelling te voltooien en per post terug te sturen.

STAP 3

Neem een monster van uw haar en stuur het terug, zoals uitgelegd op het Test Inzendformulier.

STAP 4

Ontvang uw uitgebreide testrapport via e-mail binnen 7 werkdagen.

Lees meer over onze testen. Het is gemakkelijk om uw test vandaag te bestellen.