Coping with Diarrhoea and finding a solution | Test Your Intolerance | Blog

Diarree

Diarree. Is er een relatie tussen diarree en voedselintolerantie?

Ja, dat die is er, hoewel uw diarree niet altijd wordt veroorzaakt door een intolerantie. Als je pijnlijk hebt geleden door diarree, maar niet hebt kunnen vastgesteld wat deze problemen veroorzaakt, dan heb je mogelijk een voedselintolerantie.

Voedselintoleranties komen veel vaker voor dan de meeste mensen beseffen, omdat er veel mensen over de hele wereld zijn die niet weten dat ze leven met voedselintolerantie. Zodra u uw intoleranties hebt vastgesteld, zijn er echter manieren om dit te beheersen en als u het aanstootgevende voedselproduct met succes vermijdt, kan uw diarree verdwijnen.

Wat is diarree?

Diarree is wanneer er een toename is in het aantal keren dat u naar het toilet gaat of de hoeveelheid. Diarree zelf is buitengewoon vaak, onaangenaam en ongemakkelijk voor velen. Net als constipatie vinden mensen diarree zeer pijnlijk, maar het kan ook lichamelijk letsel veroorzaken. Deze symptomen kunnen leiden tot uitdroging en hoofdpijn, omdat het lichaam meer wegspoelt dan het binnenkrijgt.

Veel mensen geloven dat er maar één soort diarree is. Het kan zich echter in vele vormen voordoen, waaronder inflammatoire diarree, osmotische diarree en secretaire diarree.

De oplossing

Diarree komt steeds vaker voor en kan vaak het gevolg zijn van een voedselintolerantie en van vele andere aandoeningen. Het is belangrijk dat u uw huisarts raadpleegt als uw symptomen niet verdwijnen na een eliminatiedieet of allergiemedicatie.

Bestel nu. Vier eenvoudige stappen.

STAP 1

Kies naar uw behoeften uit ons assortiment van tests en bestel het online.

STAP 2

Wij sturen u een e-mail met een Test Inzendformulier om de bestelling te voltooien en per post terug te sturen.

STAP 3

Neem een monster van uw haar en stuur het terug, zoals uitgelegd op het Test Inzendformulier.

STAP 4

Ontvang uw uitgebreide testrapport via e-mail binnen 7 werkdagen.

Lees meer over onze testen. Het is gemakkelijk om uw test vandaag te bestellen.