Braken of Misselijkheid | Test Your Intolerance Netherlands

Braken of Misselijkheid

Braken of Misselijkheid. Is er een verband tussen braken en voedselintolerantie?

Ja, dat die is er, hoewel uw braken niet altijd veroorzaakt hoeft te worden door een intolerantie. Als u vaak aan misselijkheid leidt maar niet hebt vastgesteld wat deze problemen veroorzaakt, heeft u mogelijk een voedselintolerantie.

Voedselintoleranties komen veel vaker voor dan de meeste mensen beseffen, omdat er veel mensen over de hele wereld en zijn die niet weten dat ze leven met voedselintolerantie. Nadat u uw intoleranties hebt vastgesteld, zijn er echter manieren om dit te beheersen en als u het aanstootgevende voedselproduct met succes vermijdt, kan uw braken verdwijnen.

Misselijkheid

Ben je misselijk? Je hebt dit gezegde waarschijnlijk vaak gehoord wanneer je iets hebt gegeten. Misselijkheid kan een voorloper zijn van braken, maar het kan bestaan zonder dat braken optreedt.

Braken

Braken gebeurt wanneer het lichaam de maag met kracht leegt. Over het algemeen is dit geheel onvrijwillige, hoewel er gevallen zijn waarbij braken vrijwillig kan worden opgewekt, dit is afhankelijk van de omstandigheden.

Hoewel onaangenaam, kan overgeven schadelijk zijn voor het lichaam en meestal gebeurt het omdat u een item hebt verteerd dat u niet kunt verdragen. Na het nuttigen van bepaald voedsel, kunnen misselijkheid en braken meestal het teken zijn van een voedselintolerantie.

Vergeet niet dat braken en misselijkheid niet noodzakelijkerwijs betekent dat u voedselintolerantie heeft. Deze gevoelens en handelingen kunnen worden gekoppeld aan veel andere gezondheidsvoorwaarden, en het is dus altijd belangrijk dat u uw huisarts raadpleegt.

Bestel nu. Vier eenvoudige stappen.

STAP 1

Kies naar uw behoeften uit ons assortiment van tests en bestel het online.

STAP 2

Wij sturen u een e-mail met een Test Inzendformulier om de bestelling te voltooien en per post terug te sturen.

STAP 3

Neem een monster van uw haar en stuur het terug, zoals uitgelegd op het Test Inzendformulier.

STAP 4

Ontvang uw uitgebreide testrapport via e-mail binnen 7 werkdagen.

Lees meer over onze testen. Het is gemakkelijk om uw test vandaag te bestellen.