Soorten voedselintolerantie | Test uw intolerantie | symptomen

Symptomen van een voedselintolerantie

Symptoms of a Food Intolerance

Intolerantiesymptomen. Symptomen van een voedselintolerantie.

Als u denkt dat u een voedselintolerantie heeft, dan wilt u begrijpen wat het met uw lichaam doet en of uw symptomen verband houden met uw intolerantie. Er zijn enkele symptomen die heel vaak voorkomen bij voedselintoleranties en sommige kunnen een teken zijn van veel verschillende aandoeningen. Dit maakt het des te belangrijker om de oorzaak echt te identificeren.

Dus, in het licht hiervan, hebben we bij ‘Test Your Intolerance’ enige informatie verzameld over eventuele oorzaken van een voedselintolerantie en welke symptomen hierbij voorkomen. Het identificeren van uw intoleranties en het ontdekken van wat uw symptomen betekenen is heel belangrijk. Hieronder staan slechts enkele van de symptomen die een voedselintolerantie kan veroorzaken:

Ondervindt u deze symptomen regelmatig? U kan overwegen om een voedingsdagboek bij te houden, zodat u kunt controleren welk voedsel voor u lastige symptomen veroorzaakt. Dit zal u helpen om uw dieet te koppelen aan uw symptomen, waardoor u deze kunt meten in plaats van ze te ïsoleren.

Elk symptoom is weergegeven en gedetailleerd met nuttige informatie. We hebben ook geprobeerd om bepaalde vragen te identificeren die we vaak in onze FAQ’s worden gesteld. Als u denkt dat u een voedselintolerantie heeft of een van deze symptomen ervaart, neem dan 24 uur per dag contact op met onze klantenservice-adviseurs op LiveChat.

Bestel nu. Vier eenvoudige stappen.

STAP 1

Kies naar uw behoeften uit ons assortiment van tests en bestel het online.

STAP 2

Wij sturen u een e-mail met een Test Inzendformulier om de bestelling te voltooien en per post terug te sturen.

STAP 3

Neem een monster van uw haar en stuur het terug, zoals uitgelegd op het Test Inzendformulier.

STAP 4

Ontvang uw uitgebreide testrapport via e-mail binnen 7 werkdagen.

Lees meer over onze testen. Het is gemakkelijk om uw test vandaag te bestellen.