Intolerantie test voor inzicht in het lichaam - Test Your Intolerance Netherlands
Intoleranties in Nederland
Er zijn veel mensen in Nederland die intolerant zijn voor bepaald soort voedsel, denk maar eens aan de mensen die voor melk intolerant zijn. Uiteraard is dit niet zo prettig, als je een intolerantie hebt dan kun je niet alles eten wat andere mensen ook eten. Voor veel mensen is het nog niet zo makkelijk om in te zien wat voor intolerantie ze hebben in het dagelijks het is dan ook meer een gokje dan een constatering. Dit is dan ook verleden tijd, wij hebben een haar test waarmee je kunt zien of je intolerant bent voor bepaald voedsel. Dit kan door middel van test met een paar haren. Hoe gaat dit in zijn werk? Daar gaan we in dit artikel helemaal goed op in.

Een intolerantie test doen

Haren hebben veel genen. Dit maakt het mogelijk om een beeld te schetsen van de persoon, dit maakt het ideaal spul om te onderzoeken om te zien wat een bepaalde persoon nu echt niet mag eten. Zo is het toch wel handig om te weten of melk een probleem is of niet. Als je het namelijk weet dan kan je jou dieet hier nog goed op aanpassen. Zo zullen de klachten in een keer een stuk minder prominent zijn dan voorheen, geen buikpijn meer dus.

Het volgen van een test gaat echt ontzettend vlot, het enige wat wij nodig hebben is paar haren van een bepaald persoon. Door de haren zien wij wat voor DNA je hebt, aan de hand hiervan is het mogelijk om het beeld helemaal te schetsen. Je hebt echt heel wat soorten intoleranties. Dus wel zo handig wanneer je een overzicht hebt met die van jou, dit kan in de toekomst veel klachten doen voorkomen. Vraag gerust meer informatie aan of kijk hier op de site voor meer info. Zo kan je nog beter je persoonlijke dieet aanpassen.