FAQ's - Test Your Intolerance Netherlands

FAQ's

Onze veel gestelde vragen database.

Als u hieronder niet het antwoord op uw vraag vindt, stuur ons dan een e-mail of start de Live Chat en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Hoe hoog zijn de portokosten?

Wanneer u uw monster naar ons opstuurt, vergeet dan niet om de juiste hoeveelheid postzegels op uw enveloppe of pakpapier te gebruiken. Indien u niet de juiste hoeveelheid postzegels gebruikt, kan het zijn dat uw monsters ons test lab niet bereiken. Dan zou u opnieuw de monsters naar ons moeten verzenden met de juiste hoeveelheid postzegels. Voor meer informatie bezoekt u onze International Service-pagina.

Hoe is jullie test in vergelijking met een bloedtest?

Behalve dat een bloedtest minder invasief en aanzienlijk goedkoper is in vergelijking met de tests die gedaan worden door onze klanten, zijn onze testen net zo nauwkeurig als een bloedonderzoek. Met het testen van bloed kunnen de resultaten beïnvloeden worden, maar met testen op basis van haar is informatie van een langere periode mogelijk. Haar slaat informatie namelijk voor een langere tijd op. Onthoud, wij bieden een 100% niet goed, geld terug garantie als u niet tevreden bent met het resultaat, dus u heeft niets te verliezen.

Mijn haar is geverfd, heeft dit effect op het resultaat?

Nee, de test wordt uitgevoerd op basis van de samenstelling van het haarmonster, dus haarverf zal geen effect hebben op het resultaat.

Hoe verkrijg ik een haarmonster?

De veiligste manier om een haarmonster af te nemen, is met behulp van iemand anders. Borstel het haar naar boven om de wortel bloot te leggen aan de achterkant van uw hoofd, pak een kleine hoeveelheid haar tussen de duim en vinger en knip het haar zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid af (zonder te bloeden). Als er niemand is om te helpen, kunt u met behulp van een spiegel letsel voorkomen.

Wat is er inbegrepen bij mijn test?

Uw testresultaten zullen alle producten tonen waar u 85% of meer intolerant voor bent. Wij hebben vele duizenden intolerantietesten uitgevoerd en wij geloven dat dit het percentage is dat ervoor zorgt dat intolerantie symptomen zich voordoen. Hierdoor slaan wij geen data op als de intolerantie onder de drempel van 85% valt.

Wat als ik niet tevreden ben?

Wij zijn trots op onze 99,6% klanten-tevredenheid. Echter, als u niet tevreden bent met een van onze diensten, gelieve ons rechtstreeks te contacteren via e-mail of livechat zodat wij u zo spoedig mogelijk kunnen helpen bij het oplossen van eventuele problemen.

Mijn haar is erg kort, kunnen jullie de test dan uitvoeren?

Het haarmonster hoeft niet van het hoofd te komen; wij kunnen haar testen van elk gedeelte van uw lichaam, inclusief benen, armen of borst.

Hoeveel haar moet ik aanleveren?

Slechts een kleine hoeveelheid – 5 individuele strengen haar. Wij hebben geen massa’s haar nodig.

Ik heb nog niet eerder iets via het internet gekocht, hoe kan ik er zeker van zijn dat jullie de test uitvoeren?

Wij zijn door PayPal geverifieerd, wij maken van hen gebruik omdat zij garantie bieden tegen internetfraude. Wij zetten ons adres, e-mailadres en telefoonnummer op de PayPal factuur, zodat u contact met ons kan opnemen als u zich zorgen maakt.

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

Wij houden onze kosten laag en sturen u het rapport via e-mail, wij besparen op portokosten en briefpapier. Dit zorgt ervoor dat wij u zulke uitgebreide en nauwkeurige testen kunnen aanbieden.

Zijn er enige extra kosten die ik moet betalen?

Op dit moment dient u de verzendkosten te betalen aan het verwerkingscentrum in het Verenigd Koninkrijk. Zorg ervoor dat uw post juist is gefrankeerd, wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele extra kosten.

Kun je een test uitvoeren op dieren?

Volgens dierenartsen kunnen dieren, in het bijzonder honden, veel last hebben van intoleranties. Op verzoek van verschillende dierenartsen (en eigenaren van huisdieren) hebben wij speciaal voor honden en kanten een test ontworpen. U kunt deze test op de normale wijze bestellen.

Waar worden de testen uitgevoerd?

Alle tests worden verwerkt in ons testcentrum in het Verenigd Koninkrijk. Zodra het haarmonster daar is ontvangen, ontvangt u binnen 7 werkdagen erna uw resultaten.

Hoe bestel ik een intolerantietest bij jullie?

Tests kunnen online besteld worden via deze website met behulp van onze veilig afrekenen. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren via onze live chat. 24 uur per dag van maandag t/m vrijdag.

Kun je een test doen op mijn kind?

Kinderen onder de leeftijd van zes jaar kunnen we niet testen.

Lees meer over onze testen. Het is gemakkelijk om uw test vandaag te bestellen.