Case Studies - Test Your Intolerance Netherlands

Case Studies

Voorbeelden van levensveranderende ontdekkingen. Vind de uwe vandaag.

Wij hebben het geluk dat wij tot nu toe meer dan 1.000.000 testen hebben uitgevoerd en dat wij daardoor geweldige, positieve reacties hebben gehad van onze klanten. Hieronder hebben wij een selectie geplaatst van positieve ontdekkingen waarbij levens op de goede manier zijn veranderd.

Enkele getuigenissen heb uitgegeven voor duidelijkheid en lengte.

Problemen met de spijsvertering:

Sarah, 19

Mijn dokter wilde mij een invasieve operatie laten ondergaan om te achterhalen waarom ik niet kon aankomen, maar mijn moeder vond Test Jouw Intolerantie online dus deden wij snel een test. De resultaten kwamen terug binnen 7 dagen en toonde ons vele dingen die ik had gegeten. Wij hielden ons aan het maaltijdenplan en met hun suggesties, kwam ik…. eindelijk aan! Heel erg blij nu, bedankt.

marie-loweMarie

Het bedrijf was altijd bereikbaar om al mijn vragen te beantwoorden. Ik besloot om de voedselintolerantietest af te nemen na jaren van spijsverteringsproblemen, zoals PDS. Ik kwam erachter dat ik een intolerantie had voor gierst en haver dus al die jaren van het eten van speltbrood moest stoppen. Ik had ook een tekort aan Vitamine B, Vitamine D en Potassium dus ik neem nu supplementen. Ik kan niet geloven hoeveel verschil er is met mijn symptomen na het elimineren van granen. Ik nam altijd dat het tarwe en melk waren, maar dat eten is oke. Ik raad dit bedrijf helemaal aan en ben verrast hoeveel voordeel ze bieden tegen zo’n lage prijs.

Migraine & hoofdpijn:

Christopher, 36

Werken op kantoor betekent dat ik veel naar beeldschermen moet staren in slechte verlichting. Daarom is de sterkte van mijn bril geleidelijk toegenomen om mijn hoofdpijn tegen te gaan. Ik wilde niet aan de medicijnen dus zocht ik online voor suggesties en ik daar zag dat het met intoleranties te maken kon hebben. Ik gebruikte Test Uw Intoleranties. De resultaten vertelden mij dat ik moest stoppen met suiker waar ik eerst om moest lachen, maar ik deed het toch en ik voel mij echt geweldig. Ik heb afgevallen (logisch) en ik krijg geen hoofdpijn meer.

Vicki, 45

Ik ben Vicky en ik ben ziek zolang ik mij kan herinneren. Het ergste was de hoofdpijn, die maar niet leek te stoppen. Ik had er last van op school, op het werk en ik kan niet erdoor functioneren. Mijn moeder haalde een test voor Kerst (raar ik weet het!) en verzond het terug. De test vertelde mij dat ik een intolerantie had voor katten en die heb ik altijd gehad! Ik probeerde een tijd zonder ze en mijn hoofdpijn verdween, dus ik weet tenminste nu wat het probleem is!

Patricia, 55

Ik heb dagelijks last van hoofdpijn, tenminste die had ik voordat ik de Test Uw Intoleranties test afnam. Ik verstuurde vlug mijn haarlokjes op en volgde hun plan. Ik heb geen last meer van hoofdpijn en voel mij nu al beter.

Vermoeidheid & moeheid:

Pauline, 25

Ik was met moeheid gediagnosticeerd en moest met ziekteverlof, wat voor een zelfstandige betekent dat je geen kans meer heb op een inkomen te verdienen. Ik had een snelle oplossing nodig, daarom keek ik online en vond ik Test Uw Intolerantie en stuurde mijn haarmonster op voor mijn hele familie. Ik bleek een glutenintolerantie te hebben daar ben ik nu mee gestopt en ik voel me veel beter. Dank jullie.

Alan, 65

Ik had er genoeg van dat ik zoveel slaap nodig had, daarom bezocht ik de dokter die vertelde dat ik niet juiste vitaminen binnenkreeg. Ik wilde weten wat ik nodig had daarom liet ik een test afnemen die vertelde mij om meer fruit te eten. Ik heb mijn dieet verandert en ik voel mij nu al meer levendig. Bedankt Test Uw Intolerantie, uw test heeft al het giswerk verholpen.

Pijn aan gewrichten:

Amy, 37

Hoi, Ik ben Amy en ik vond Test Uw Intoleranties via Google na het zoeken naar antwoorden voor mijn ontstoken gewrichten. Er werd mij verteld dat het misschien een voedselintolerantie kon zijn daarom stuur ik een haarmonster op en de resultaten gaven aan dat ik intolerant was voor allerlei soorten noten. Ik ben er allemaal mee gestopt het is drastisch verbetert. Geen enkele test kwam in de buurt van hoe accuraat deze was.

Lees meer over onze testen. Het is gemakkelijk om uw test vandaag te bestellen.