allergie testen, wat is het? - Test Your Intolerance Netherlands

Mogelijk heb je wel eens van allergie testen gehoord. Niet iedereen weet alleen wat het betekent, dit is dan ook niet zo raar. We gaan je even uitleggen wat allergie testen nu precies is en wat er allemaal zal gebeuren tijdens dit onderzoek. Bij allergie testen wordt het DNA van een persoon bekeken, aan de hand hiervan is het mogelijk om te zien of je een afwijking hebt die je op kan lossen door het slikken van bepaalde medicijnen of door het opschonen van je dieet.

Zit er een nadeel aan het doen van een test?

Het is helemaal niet schadelijk voor het lichaam om een allergie test te doen. Zo is het ook nog eens zo dat je alleen maar wat haren nodig hebt, op die manier zal je nooit meer te maken hebben met gekke onderzoeken in het ziekenhuis. Er zitten juist veel voordelen aan het nemen van zo’n test, je ziet namelijk of je ook een allergie hebt die je in de gaten moet gaan houden.

De test wordt gewoon naar jouw huis gestuurd, je kan hiermee zelf aan de gang om te kijken wat voor soort allergie er in je DNA zit. Alle stappen wijzen natuurlijk voor zich, je hebt niks nodig los van de haren op je hoofd. De haren hebben namelijk de DNA strengels die vereist zijn voor het maken van een beeld van jouw situatie, aan de hand hiervan kunnen onze werknemers bekijken wat je zou kunnen doen om van je klachten op een dag af te komen.